Catering

Stichting Kookkracht verzorgt catering op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, op het werk of in een afgehuurde ruimte. Onze prijzen zijn gebaseerd op groepen vanaf twintig personen. We bekijken samen met u echter graag de mogelijkheden bij kleinere groepen.

Stichting Kookkracht biedt verschillende mogelijkheden. We verzorgen Syrische lunch, high tea, borrel, barbecue of diner. We hebben een aantal standaard menu’s, maar we houden graag rekening met uw (dieet)wensen. Het is ook mogelijk om in overleg met ons een eigen menu samen te stellen.

Stichting Kookkracht is gevestigd in de Duin- en Bollenstreek in Zuid-Holland. Wij verzorgen catering in deze regio. Wilt u in een andere regio catering laten verzorgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We beschikken niet over een eigen (afhaal)locatie. U kunt helaas geen eten bij ons afhalen.