Catering

Stichting Kookkracht verzorgt catering op locatie voor groepen vanaf twintig personen. We verzorgen Syrische lunch, high tea, borrel, barbecue of diner. We hebben een aantal standaard menu’s, maar we houden graag rekening met uw (dieet)wensen. Het is ook mogelijk om in overleg met ons een eigen menu samen te stellen.

Stichting Kookkracht is gevestigd in de Duin- en Bollenstreek in Zuid-Holland. Wij verzorgen catering in deze regio. Wilt u in een andere regio catering laten verzorgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We beschikken niet over een eigen (afhaal)locatie. U kunt helaas geen eten bij ons afhalen.

Let op: tot eind 2021 nemen wij in principe helaas geen cateringopdrachten meer aan. Tot die tijd richten wij ons op de restaurantavonden en de kookworkshops. Aarzel echter niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.