Onze kookactiviteiten

Stichting Kookkracht verzorgt verschillende kookactiviteiten.

Restaurantavonden: maandelijks vindt er bij Kooksaam (Heereweg 460, Lisse) een restaurantavond plaats. Hier kunt u in een restaurantsetting genieten van een Syrisch driegangendiner, bereid en uitgeserveerd door het kookteam van Stichting Kookkracht. Op onze website vindt u de data van de aankomende restaurantavonden.

Kookworkshops: Stichting Kookkracht organiseert Syrische kookworkshops voor kleine gezelschappen (vier tot acht personen). U bereidt onder leiding van het kookteam heerlijke Syrische gerechten, die u na het bereiden uiteraard zelf mag opeten.

Catering: Stichting Kookkracht verzorgt Syrische catering op locatie voor groepen vanaf twintig personen. Tot eind 2021 richten wij ons echter in principe op de restaurantavonden en kookworkshops. Heeft u toch een vraag over het laten verzorgen van Syrsiche catering? Neem contact met ons op via het contactformulier.